Regnskapskontor

Kontorfabrikken er et regnskapskontor for bedrifter som ønsker enkle rutiner og som ønsker å få utført regnskapet for så lav pris som mulig.

Vi benytter oss av et moderne regnskapsprogram som fører til at tiden vi bruker blir så liten som mulig. Vi har etter samtaler med over 600 selskaper utviklet et regnskapskontor tilpasset små og mellomstore bedrifter.


// –>
// –>
// –>

Vi benytter et internettbasert regnskapsprogram som er kåret til en av de smarteste løsningene i markedet. Dette betyr at våre kunder kan logge seg inn via vår hjemmeside for å få tilgang til sitt regnskap. Man kan logge seg inn når og hvor som helst så lenge man har tilgang til internett.

Alle bilag blir hos oss scannet og lagret elektronisk i regnskapet, når bilagene er registrert og lagret i regnskapet, kan papirbilagene kastes.

Fordelen med vårt internettbaserte regnskap er at man har tilgang til selv å kopiere eller printe ut bilag uten å måtte lete i regnskapspermer.

Man kan også hente ut rapporter på inntekter, utgifter, moms osv når man selv ønsker det, uten å måtte ta kontakt med regnskapsfører.

Hvordan jobber vårt regnskapskontor i praksis?
•Send oss bilag per post eller epost.
•Bilag skannes og lagres elektronisk i  regnskapet.
•Vi bokfører bilagene og utfører andre nødvendige rutiner som rapportering til myndighetene, f.eks mva.
•Logg inn med via vår hjemmeside og se regnskapet 24 timer i døgnet.

Vår timespris er kr 495,- per time.

Ta kontakt for å se om ditt firma er tjent med å benytte vårt regnskapskontor.