Referanser

Byggefirma Trøndelag

Vi valgte Kontorfabrikken for å slippe backup bekymringer og virusproblemer. Det er en befrielse å slippe å tenke på oppgraderinger også.
Vi har også fått en besparelse på våre regnskapsutgifter på nesten 40% samt at vi nå har bedre oversikt over vår økonomi.

Kåre Nilsen
Daglig Leder, Byggefirma Trøndelag

Simtek

Vi var ute etter en en webside som fikk oss fram i et positivt lys og som gjør at kunder finner raskt fram til den informasjonen de søker.

Kontorfabrikken ga oss gode råd og vi stolte på at de kunne faget sitt. Vi kan på det sterkeste anbefale kontorfabrikken sine webløsninger ettersom vi har opplevd større etterspørsel fra kunder etter at vi fikk oss egen hjemmeside.

www.simtekbygg.no

JMS Royality

Jeg har jobbet som frittstående distrubutør i mange år, og ble anbefalt av en venn å gjøre om enkeltmannsforetaket mitt til et Nuf-selskap pga hensyn til økonomiske og sosiale rettigheter. Forskjellene er store. I tillegg synes jeg det blir et ryddigere forhold når jeg har et tydelig skille mellom privat økonomi og selskapets økonomi. Er meget glad for at jeg byttet fra ENK til NUF, dette har spart meg for mye arbeid og penger.
Stor takk til Kontorfabrikken for profesjonell og effektiv hjelp!

John Martin Simonsen
Daglig leder, JMS Royality