Hvorfor hjemmeside?

Internett som markedsføringskanal har kommet for å bli, og vi har langt fra sett det fulle potensialet enda. Det geniale med markedsføring på internett er at kundene kommer til deg, fordi de faktisk ønsker å vite mer om det du har å tilby, eller ønsker å kjøpe et produkt eller en tjeneste du selger. Internett er på denne måten selgerens og markedsførerens drøm.

Alt du trenger å gjøre er å skaffe deg en hjemmeside som har god synlighet i søkemotorene, så vil kundene av seg selv. Bedrifter begynner for alvor å forstå verdien av markedsføring på sin egen hjemmeside.

En hjemmeside er et viktig medium for å kommunisere med kundene dine. Kunder får svar på spørsmål og uklarheter gjennom informasjonen du legger ut. Du må møte kundene dine i de mediene de bruker. En hjemmeside vil bidra til å gi kunden verdifull informasjon om deg og dine produkter og tjenester, slik at mange uklarheter kan oppklares før det blir et problem for kunden

Selv om kanskje ikke du bruker internett i så stor grad, kan du være rimelig sikker på at de fleste av dine kundenr gjør det. I følge fersk statistikk fra statistisk sentralbyrå sier at 93 % av alle under 44 år i dag bruker internett til å søke etter varer og tjenester og 82% for de mellom 45-54 år. En gjennomsnittelig nordmann brukte i 2008 mer enn en time på internett hver dag.

For 10 år siden hadde de færreste vært på internett, i dag er det en naturlig del av hverdagen vår, og veksten fortsetter i stigende tempo.