Hvorfor 24sevenoffice?

Kontorfabrikken er forhandler av 24SevenOffice, det er Europas ledende webbaserte forretningssystem og leverer online systemer til mer enn tusen bedrifter i Europa.

Et 100 % webbasert system betyr at systemet er tilgjengelig gjennom en vanlig nettleser, noe som betyr at dyre servere og kostnader til nettverksdrift blir overflødig. Backupen din blir automatisk ivaretatt og du trenger ikke bruke tid på installasjon og programvareoppdateringer hvis du bruker 24sevenoffice. De ansatte kan også få mer fleksibilitet i form av hjemmekontor og andre goder uten at IT budsjettet sprekker.

24SevenOffice er basert på moduler samlet på en felles plattform og inneholder alt en bedrift trenger for den daglige driften. Dette inkluderer alt fra regnskap, fakturering og logistikk til kundebehandling og salgsstøtte (CRM), e-post, fil- og dokumenthåndtering, gruppekalender og prosjektstyring. Dette innebærer at dyre programmer fra mange forskjelleige leverandører blir overflødig.

Ønsker du mer informasjon eller en presentasjon av 24sevenoffice så er vi tilgjengelige for dette alle hverdager mellom kl 0800-1600