Hjemmeside

Riktig brukt er Internett et fantastisk verktøy for din bedrift. Det er viktig å ha en bevisst strategi for hvilken funksjon hjemmesiden skal fylle – det er ikke nok å bare være på nettet.

Mange kunder møter ditt firma første gang via internett, og da er det viktig at internettsidene har et design som presenterer firmaet på riktig måte. Det finnes alt for mange eksempler på internett hvor det ikke er tilfellet.

Sponsede lenker.

Vårt mål er å kunne gi ditt firma internettsider som har et design som passer til deres virksomhet og deres kunder og inneholde informasjon som er nyttig for kunden.

Eksempel: Overnattingsportal (katalog over overnattingssteder i Norge med tips og råd til reisende).

Hjemmeside er noe ethvert firma eller foretak i dag bør ha. Dette er den billigste og beste måten å presentere seg til kunden og markedet på, og når man i tillegg selv kan styre informasjonsflyten på websidene er det et naturlig valg for den moderne verden!

Ny nettside

Kontorfabrikken leverer nettsider og forretningssytemer. Dersom ditt selskap vurderer nye nettsider, er det mange hensyn som må ivaretas.

  • Hvordan få frem profilen i selskapet på nett?
  • Hvordan gjøre seg synlig på søkemotorene
  • Hvilke elementer bør vi ha med
  • Hvordan skal bedriftens kunder komme i kontakt med bedriften
  • Hvordan skal nettsidene enkelt kunne oppdateres

Kontorfabrikken leverer skreddersydde løsninger som dekker alle behov. Vi sørger for at ditt nettsted samsvarer med selskapets profil, vi leverer løsninger som gir alle muligheter for gode rangereringer i søkemotorene, og vi lager administrasjonssystemer som er enkle å bruke for de webansvarlige.

Les også: Hvorfor hjemmeside?