Har ditt foretak behov for våre tjenester?

Som etablerer av en ny virksomhet er du sikkert opptatt av å komme i gang med produksjon og verdiskapning. Ved å benytte Kontorfabrikken sine tjenester kan bedriften fokusere på sin kjernevirksomhet. Vi har løsninger der jobben blir utført hos oss, hos kunden eller i en kombinasjon.

Hva kan vi tilby din virksomhet?
Vi er et firma med meget dyktige medarbeidere og partnere. Regnskapet inneholder svært mye viktig informasjon om bedriftens stilling og utvikling. Vi gir våre kunder muligheten for aktiv styring og kontroll, og tilbyr skreddersydde regnskapsløsninger.

Lønn
Kontorfabrikken er spesialist innen lønnstjenester og håndterer lønnskjøringen for en rekke bedrifter, både store og små. Vårt lønnssystem håndterer behovene for en effektiv lønnskjøring.

Rådgiving
Bruker du den informasjonen som regnskapet ditt kan gi deg? Informasjon om utestående fordringer, likviditetsstyring og effektivisering av integrasjonsprosesser er noen av de områdene som er avgjørende for god forretningsdrift. Kontorfabrikken har bred erfaring fra mange bransjer.

Advokater
Vi formidler advokatvirksomhet som kan gi råd og bistand innenfor det økonomiske området.

Fakturaservice
Vår fakturaservice tilbyr de fleste tjenester.
Vi har integrerte løsninger slik at ditt regnskap er oppdatert straks du har sendt ut fakturaen. Dette er meget kostnadseffektivt. Kontorfabrikken er forhandler av 24 SevenOffice sine løsninger, og dette er desidert en av de beste internett løsningene som finnes på markedet i dag.

Selskapsetablering
Vi har bred kompetanse på dette området og tilbyr hjelp til etablering av alle typer selskap, også NUF (Norskregistrert Utenlandsk Foretak) som er et bra alternativ til den aksjeselskapsformen vi har i Norge. Dette blant annet fordi man ikke har et minimumskrav til aksjekapital, og er unntatt fra revisorplikten så lenge omsetningen er under 5 millioner. Vi har gode kunnskaper om NUF, og tilbyr en totalpakke der vi også sørger for å følge opp ditt engelske selskap etter gjeldende regler.

Inkasso
Er du lei av å forholde deg til regnskapsfirmaet et sted og inkasso selskapet et annet sted? Vårt partner Online Inkasso har integrerte løsninger tilpasset din bedrift. Som kunde i Kontorfabrikken får du tildelt et brukernavn og passord, deretter logger du deg på via vår kundeportal. Slik har du til en hver tid oversikt over regnskap, fakturaservice og inkasso.

Vårt stempel er en av markedets beste våpen mot sene betalere. Syv av ti betaler regningene sine når de mottar inkassokrav fra Online Services. Våre saksbehandlere er spesialister innen sitt område, har forhandlingsevner og jobber bransjerettet.

Vi jobber etter prinsippet ”no cure, no pay”, det vil si at du ikke bli belastet på inkasso saker som ikke blir løst.