Fordeler med publiseringsløsning

Hjemmeside har blitt en naturlig brikke i dagens bedrifter og det er meget viktig å ha nettsider som gir kundene god informasjon på en profesjonell måte.
Med publiseringsløsningen ( CMS ) som Kontorfabrikken bruker, får man en nettløsning som aldri blir utdatert og som alltid kan oppdateres med de siste utviklingene i markedet.

Vår løsning har også en rekke praktiske moduler og tilleggsmuligheter som gjør det til et førstevalg blant en rekke ulike typer bedrifter.

Fordeler med publiseringsløsning

Rediger nettsida når og hvor som helst.
Den største fordelen med en CMS løsning er at man kan redigere innholdet selv. Man er ikke låst til en PC, men kan administrere sin nettside fra hvilken som helst PC i hele verden. Man kan også opprette flere administratorer på sin nettside så flere har mulighet til å forandre eller legge til tekst og bilder på siden.

Kostnadseffektivt
En tradisjonell nettside er som oftest produsert for statisk innhold og bedriftene må kontakte profesjonelle IT folk for å endre på innhold og for å holde sidene oppdatert.
Dette er kostbart og lite effektivt.

Skriv innholdet selv
Med en publiseringsløsningen som Kontorfabrikken bruker kan du ofte oppdatere dine nettsider. Du gir da dine kunder og besøkende en “frisk og ny” nettside som det er interessant å komme tilbake til. I dagens marked er det svært viktig å holde sine nettsider moderne og oppdatert da stadig flere benytter seg av nettet for å innhente informasjon og for å handle og innhente informasjon om tjenester.